fbpx
Video
Kontaktirajte nas na Facebooku
Naša Priča

Grupu Mediteran krasi bogato iskustvo stečeno na mnogobrojnim svečanostima, kroz dugi niz godina i u različitim državama, a ponajviše u BiH i Hrvatskoj.

U tom periodu smo obagtili svoj repertoar domaćom i stranom muzikom svih žanrova.

Mladost i energija koja nas krasi, širok repertoar, vrhunska rasvjeta i ozvučenje je ono što ide uz nas.

Grupa Mediteran osim izvođenja muzike na vjenčanjima, izvođač je i na svim svečanim prigodama, prijemima i zabavama.

Posjedujemo profesionalno ozvučenje, svaki član ima i zaseban bežični sistem koji omogućava kretanje cijelim prostorom predviđenim za održavanje svečanosti ili vaše druge prigode, i na taj način postižemo zabavnu interakciju s publikom, a vašem veselju pružamo poseban ugođaj.

Naš repertoar je raznolik, popunjen je slavonskim pjesmama, zabavnim, dalmatinskim, narodnim, starogradskim. Pored navedenog, možete poslušati i rock izvedbe kao i pjesme stranih izvođača, za svakoga po nešto.

Grupa broji šest članova: muški vokal, ženski vokal, klavijatura/harmonika/vokal, gitara/vokal, bass gitara i bubanj.

Trudimo se udovoljiti široj publici različitih ukusa, shodno tome smo sastavili repertoar koji će zasigurno oduševiti vaše uzvanike.

Dugogodišnje iskustvo nas je mnogo toga naučilo, sukladno tome posjedujemo odgovor na pitanja:- kako komunicirati s publikom, kako dignuti ljude na noge?

- kada svirati koju vrstu glazbe?

- do koje granice ispunjavati želje gostima?

- kako voditi protokol?

Poštujemo vaše želje i sugestije, te uvijek inzistiramo na što boljoj kumunikaciji s vama kako bi vaš poseban dan prošao bez problema.

Prilagodit ćemo se svakoj situaciji i napraviti odličan štimung. Slobodno nam se obratite, pitajte što vas zanima, pišite nam. ​Vrlo rado ćemo se dospisivati/popričati s vama, odgovoriti na sva vaša pitanja i savjetovati vas oko bilo koje nedoumice.

 

Kategorija
Pratite nas na društvenim mrežama
Kontaktirajte nas
  • Spremi
  • Nazovite
  • Pogledajte video kako objaviti uslugu: