fbpx
Kontaktirajte nas na Facebooku
Naša Priča

Ljubav prema fotografiji razvijala se usporedno s razvijanjem filmova u tamnoj komori u potrazi za svjetlom preko umjetničke fotografije do fotografiranja vjenčanja.

Fotografiranje je za mene puno više od posla, svaki trenutak je poseban i treba ostati zabilježen i sačuvan. Dan vjenčanja će biti prepun ljubavi i smijeha, dan kad su zbog Vas došli najdraži ljudi.
Svaki zagrljaj, pogled, osmijeh i poljubac, suza radosnica i sreća trebaju ostati zabilježeni za one trenutke kada prođu godine i kad fotografija bude vremenski stroj sjećanja na taj dan.

Iskustvo fotografiranja treba biti opušteno, ugodno i uz veliku dozu smijeha veselo.
Bez neugodnog namještanja poza diskretno fotografiram trenutke i spontanosti koje su najiskrenije i želim da photosession bude zabavan i da jedva čekate pogledati fotografije.

S vremenom kad zaboravite na neke detalje, fotografije će Vas podsjetiti na divne trenutke sreće i ljubavi..
Fotografije su jedino što možete sačuvati za uspomenu kad vjenčanje prođe.
Imati sačuvane trenutke Vašeg vjenčanja koje možete oživjeti gledajući ih nakon dosta godina je neprocjenjivo.

Prije vjenčanja volim upoznati mladence i slušati želje i ono što im je bitno zabilježiti tako da svatko ima posebno iskustvo i svakom vjenčanju pristupam s posebnom strašću.

Cilj mi je stvoriti umjetničke fotografije, bezvremenske i pune emocija i ispričati prekrasnu priču o Vašem vjenčanju kroz fotografije. Fotografiram emocije, suze, smijeh i sve lijepe sitne detalje zbog kojih kako vrijeme prolazi često uzmete gledati fotografije ponovno prisjećajući se tog posebnog dana oživljavajući uspomene.

Iako mi je draže da umjesto mene pričaju fotografije ili preporuke ljudi koje sam fotografirala nadam se da sam Vam uspjela približno opisati svoj stil i ljubav prema fotografiranju.
Od srca,
Lidija.

Kategorija
Pratite nas na društvenim mrežama
Kontaktirajte nas
  • Spremi
  • Nazovite
  • Pogledajte video kako objaviti uslugu: